Tysk Jaktterrier
Hello world

Sätters Impetuous Siri


Meriter

Drevprov Fält Utmärkt 159 poäng

Grytanlagsprov kvalitet 1

Utställning Excellent

Grytjaktprov förliggare 1:a pris

Vildsvinsprov frilevande godkändPll. fri från anlag

Myo fri från anlag


Siri är en rastypisk tik med god jaktlust. Drevtiderna ligger på 10-25 minuter. Återgången är klockren. Söket är snabbt och effektivt, hon är en god viltfinnare. Vildsvinspassionen är stor och hon har inga problem att köra loss svin ur vassar och slån själv. Grytjakterna är hon riktigt bra på. Det som är roligt med henne är att hon funkar som förliggare på grävling och samtidigt är hon bra på att spränga räv.

Hello world

Sätters Notorious Emma


Meriter

Drevprov fält Utmärkt 100 poäng

Utställning Very Good

Vildsvinsprov i Hägn Mycket bra 40 poäng

Grytjaktprov Förliggare 1 pris 


Emma är en ung tik som hitills har imponerat riktigt mycket på mig. Hon har redan under sin första drevjaktssäsong gjort riktigt bra drev. Drev tiderna ligger på 10-30 minuter och återgången är nästan alltid som den ska. Framförallt har hon ett rikitgt stort och snabbt sök för våra breddgrader. Vildsvinen jobbar hon riktigt fint på och har trotts några riktigt tråkiga möten med rejäla skador inte vikt ner sig vad gäller intresset på vildsvin. Grävling och räv är hon riktigt pigg på också.

Hello world

Sätter's Glorious Gussen


Meriter

Drevdel fält Utmärkt 166 poäng

Grytjaktprov sprängare 1:a pris

Ga prov Kvalitet 1

Utställning Excellent

Viltspår anlagsprov Gk


Gussen är en tik ur den linje som härstammar ur Grekas Estelle. Hon är en kraftig tik med ett mycket fint yttre. En hund som är suverän att jaga med. Bra sök, bra skall. Drevtider 10-30 minuter och kommer alltid tillbaka. Jagar alla viltslag. Hon är allt för skarp för grytjakten och går därför bara ovan jord idag. Skulle säga att hon just nu är min absolut bästa jakthund, ger alltid 100 procent.


BROWSE OUR GALLERY