Till Salu
Hello world

Valpar till Salu


Planerad parning. 

 SE24686/2021 Sätter's Notorious Emma 

 SE39131/2022 Sätter's Precious Rudolf


Emma är en väldigt rastypisk tysk, jagar allt vilt. Skjutet alla klövvilt för henne, samt grävling, mink och räv. Hon har bra tempo på söket och driver mellan 15-30 minuter beroende på vilt och kontakt. Favoritiserar Vildsvin där det ofta kan vara lite längre jobb om hon har bra kontakt. Återgången är hundraprocentig vilket jag tycker är ett måste hos mina hundar. Skärpan är fullt tillräcklig på vildsvinen som sällan står still någon längre tid för henne. Ska jag vara ärlig är den lite i överkant.

Hon funkar bra på grytjakterna. Där hon både spränger räv och fungerar som förliggare på grävling. Även om hon här kan vara lite åt det skarpare hållet. Samt används flitigt på minkjakt.


Sätters Precious Rudolf är en av de mest imponerande hanar jag träffat på hitills. Att vid 14 månader vara avelsgodkänd med full pott på alla prov imponerar. Det är goda nedärvda egenskaper som kommer i väldigt ung ålder. Tror denna hane kommer tillföra mycket i aveln. Han ägs av Mathias Abraham som sin vana trogen har förvaltat sitt hundmaterial på bästa tänkbara sätt. Han driver cirka 20-30 minuter med bra skall och perfekt återgång. Vildsvinspassionen är riktigt hög . En hund som vill hitta vilt i markerna.


Meriter Emma

Fält 100 poäng Utmärkt

Utställning Very Good

Anlagsprov Vildsvin 40 poäng Mycket Bra

Grytjaktprov förliggare 1:a pris


Meriter Rudolf

Fält 100 poäng Utmärkt

Anlagsprov vildsvin 44 poäng Utmärkt

Tyskt vildsvinsprov hägn S/

Ga kvalitet 1

Utställning Excellent


Båda föräldrarna är självklart avelsgodkända och fria från Myo samt pll.

För kontakt skicka mail till jon.magnusson@kenneludda.se

eller nås jag via 0730887697

PAST ACTIVITIES